Onze helden

Wat in het verleden heeft plaatsgevonden doet er niet toe, het heden en de toekomst, daar draait het om! In de keuken en bediening werken onze helden; jongeren die de keuze gemaakt hebben hun leven een positieve wending te geven. Onder professionele begeleiding worden zij klaargestoomd voor opleiding of uitstroom naar regulier werk.

 

Onze begeleiding en opleiding is gericht op het bijbrengen van beroepsvaardigheden, vakkennis en verbale en non-verbale communicatie. Deze elementen zijn gericht op het geven van een erkende vakopleiding (koksopleiding, gastheer/gastvrouw, facilitair).

 

Het realiseren van zelfstandigheid vergt discipline, structuur en tijd, zowel van de jongere zelf als de begeleiding. Hiervoor hebben wij een helder plan opgezet, zodat het hele proces van start tot finish duidelijk in kaart is gebracht. Per jongere wordt ruim de tijd genomen voor een gedegen intake, het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan, gestructureerde begeleiding, passend onderwijs, ondersteuning bij het bezoeken van instanties en nazorg bij uitstroom.

 

Meer weten over de begeleiding of de opleiding? Neem dan contact op met Franka of Linde via info@maak-het.com